Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. A l'utilitzar-los, acceptes les cookies. Més informació OK

ENTRAR

E-mail o contraseña incorrectes.
Prova de nou o prem a Recordar claus d’accés.

1. REGISTRAR-SE | 2. CREAR ESDEVENIMENT
Accepto la política de privacitat i condicions d’ús

Inscripcions no disponibles

Les inscripcions per aquest esdeveniment ja han finalitzat. Si voleu realitzar la vostra inscripció a l'acte, podeu contactar amb rrpp@santcugatempresarial.cat

Inscripcions no disponibles

Les inscripcions per aquest esdeveniment ja han finalitzat. Si voleu realitzar la vostra inscripció a l'acte, podeu contactar amb rrpp@santcugatempresarial.cat

Webinar Sant Cugat Empresarial amb el president de Kantar Espanya, Josep Montserrat

Dimecres, 01 Juliol 2020 · 17:00h - 18:15h (Europe/Madrid)

Gratuïta

inscriure’m

El proper dimecres 1 de juliol a les 17h, Sant Cugat Empresarial organitza un Webinar amb la intervenció del Sr. Josep Montserrat, conseller delegat global de Kantar Worldpanel i president de Kantar Espanya, companyia líder mundial de dades, insights i consultoria, sota el títol 'L'impacte de la Covid19 en el consumidor a Espanya'.

Kantar amb seu a Sant Cugat des del 1992, compte amb 415 treballadors i 1500 en tot Espanya. Amb més de 30 anys d'experiència, Josep Montserrat ha aconseguit expandir Kantar Worlpanel a 40 continents. 

La trobada digital analitzarà com la Covid19 i les mesures de confinament han impactat en el consumidor a Espanya, quines són les preocupacions del consumidor, com han canviat els seus hàbits de compra i consum, com repercuteixen aquests canvis en la indústria i les marques, centrat en el mercat de productes de gran consum. El ponent també analitzarà aquest impacte en el consum dels mitjans de comunicació.  

PROGRAMA

17:00h. Presentació a càrrec del Sr. Joan Franquesa, President de Sant Cugat Empresarial.

17:10h. Conferència a càrrec del Sr. Josep Montserrat, conseller delegat global de Kantar Worldpanel i president de Kantar Espanya.

17:55h. Torn de preguntes.

18:15h. Fi de la sessió.

Data i Hora

Dimecres, 01 Juliol 2020

17:00h - 18:15h (Europe/Madrid)

Lloc

Online

Preu

Gratuïta

Afegir al meu calendari

inscriure’m

Comparteix amb els teus amics